maanantai 24. joulukuuta 2007

Nyt on joulu

Hyvää joulua kaikille Blogiin vierailulle saapuville! Olemme herkutelleet porkkana- ja perunalaatikolla muun ruuan lämpiminä lisukkeina! Jälkiruuaksi saimme Suomituliaisena Pandan konfehteja. Lisäksi saimme naapureilta T'id -puun joulukuuseksi ja sen lapset koristelevat kunhan heräävät päiväuniltaan. Mummu on paraikaa kaupunkikävelyllä, Jarkko ja Vaari golfkentällä joulukävelyllä. Kunhan kaikki ovat jälleen virkeinä koolla saamme nauttia joulutorttukaffeista.

Tällä kertaa vasta illalla syömme joulupuuron lasten toivomuksesta ja menemme kansainvälisen seurakunnan jouluhartauteen. Huomenaamulla menemme joulukirkkoon. Ja illemmalla esittelemme mummulle ja vaarille hotelli Hiltonin kuumat uima-altaat.

Joulu maistuu hyvältä siis myös täällä :) Levollista joulunaikaa Suomeen ja onnellista uuden vuoden odotusta itse kullekin.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää joulua sinne Addisiin. Täällä rauhallinen aattoehtoo takanapäin ja vatsat täynnä jouluherkkuja. Maa on yhtä vähän lumessa kuin siellä, mutta ilmanala hiukan koleampi.

Voikaa hyvin!
Mari, Jussi & Emil

Anonyymi kirjoitti...

Riemullista Vapahtajamme syntymäjuhlaa! Ensimmäinen joulu muistutti ehkä enemmän Etiopian lämpöä ja pölyä kuin Suomen oloja! Ei tarvitse poikien surra, että olisitte menettäneet valkean joulun! Liki koko Suomessa on kura kelit. Mutta toivottavasti saatte talven, kun palaatte Suomeen. Mutta harmaasskin joulussa tuntuu kynttilöiden valo piristävälätä! Juska

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää joulupäivää!
Ihastelin lämpöisiä matkakuvianne. Nautiskelkaa viimeisistä päivisä Addiksessa ja turvallista kotimatkaa!

Anonyymi kirjoitti...

Siunattua joulua teille sinne kauas!

Anonyymi kirjoitti...

Siunattua joulua teille! Täällä kuraa ja vesisadetta. Koko meijän perheeltä terveisiä ja kiitoksia korteista siis Kuntosille ja Räikkösille. Teille on kotosuomeen lähetetty postia kun ei ollu osoitetta sinne:). Kuulumisiin.Marika

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Joulua koko perheelle ja pian nähdään!
Ärölät

Unknown kirjoitti...

Hyvää Tapaninpäivää sinne Addisiin täältä sateen ja sumun keskeltä. (Ei päästy nauttimaan jouluaattona kuutamokävelystä, kun oli niin pilvistä säätä!) Turvallista kotimatkaa ja terveiset kaikille toivottaa Anne perheineen Karviasta!
(Mummille tiedoksi, että ohjelmat on muistettu nauhoittaa!)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Joulua koko perheelle!

Palikka1 kirjoitti...

Luinpa koko syksynne kuulumiset yhdeltä istumalta, hieno syksy! Postinne tuli tänään Kemijärven kautta kierrettyään(Oikeasti kyllä eilen,mutten ehtinyt eilen laatikosta hakea.)Kiitos kuvasta ja kortista! Kunhan olette taas kotiin asettuneet, tulen käymään. Soittelemisiin. Sini:D

Anonyymi kirjoitti...

Heip!
HH:n kautta löysin blogisi, linkitän sen omaani, toivottavasti ei haittaa?
Jään seuraamaan kuulumisianne =)

t. Felttis