lauantai 5. huhtikuuta 2008

kevättä ilmassa

Ihanaa on kevät. Liki olemattoman talven jälkeen alkaa kevät. Pulkkamäkeen ehdimme kaksi kertaa, hiihtämään Jarkko ja Lauri ehtivät kolmisen kertaa, muu perhe ei ollenkaan.

Minulla on ollut pieniä ongelmia kuvien laittamisen kanssa, joten blogikirjoittaminenkin on jäänyt, vaikka sanottavaa olis :D . Nyt kuvien lisääminen jälleen onnistunee ja kirjoitustahti voi tihentyä kun homma alkaa jälleen toimia.

Tänä pääsiäisenä meidänperheestämme lähti ensimmäistä kertaa virpojia liikkeelle. Ensin arkartelimme oksat yhdessä, jotte perheen pienimmillekin on virpomisoksia - Lauri olikin askarellut omiaan jo koulussa- ja sitten pukeuduimme ja lähetimme pienet virpojat iskän saattelemana liikkeelle.

Ensimmäistä kertaa muistimme huputtaa etupihat havut ihan itse! Tähän mennessä olemme a) joko jättäneet ne huputtamatta tai b) asia on huomattu muiden huputtaessa opuitaan tai c) naapurin Anja, puutarhaeksperttimme on muistuttanut meitä asiasta.

Muita kevään merkkejä on pyörien esilleottaminen. Pojat polkevat jo hurjaa vauhtia ja nautivat hieekaisen asfaltin päällä liirailemisesta. Viime viikolla Suvikin oppi polkemaan. Aikaisemminkin hän on "pyöräillyt" niin, että istuu kyydissä ja aikuinen vetää/työntää, Nyt hän polkee aivan itse ja ohjaileekin pyörän kulkusuuntaa kohtalaisesti. Meillä on taitava pieni tyttö!

Ei kommentteja: